Pastabuffet “Supreme”

Pastabuffet “Supreme”

6 verschillende soorten pasta’s geïnspireerd door de Chef, aangepast aan de tijd van het jaar. Deze pasta’s worden eveneens bereid met vlees en vis. Het is een echte aanrader van onze chef | Brood & boter.

29,00

Aanbod
Offerte

Pastabuffet “Royale”

Penne met sausje van pittig gehakt | Huisgemaakte lasagne | Spaghetti met pesto, kerstomaatjes, groene kruiden (= vegetarisch) OF spaghetti meatballs| Penne met kipfilet in romige currysaus | Tagliatelle met verse Noorse zalm in heerlijk vissausje | Tagliatelle met scampi in Italiaanse saus | Brood & boter.

Pastabuffet “Frietboetiek”

Penne kaas/ham  | Huisgemaakte lasagne | Spaghetti met kipfilet in romige currysaus | Linguini met verse Noose zalm in heerlijk vissausje | Brood & boter.

Het internationale eco-label voor toerisme en recreatie.

Green Key is een internationaal programma van de Foundation for Environmental Education (FEE), in Vlaanderen gecoördineerd door GoodPlanet Belgium, met steun van Toerisme Vlaanderen.

De Frietboetiek is een Green Key member sinds 2018.

De Green Key of ‘Groene Sleutel’ is het grootste en meest gerenommeerde internationaal keurmerk voor milieuvriendelijke toeristische bedrijven. Met het behalen van de Green Key engageert een bedrijf zich om op een duurzame manier te werk te gaan. Er wordt zorgvuldig omgesprongen met water, energie en afval, met het oog voor de sociale omstandigheden van personeel en gasten én dit zonder toe te geven op vlak van comfort.

De Green Key kan behaald worden in verschillende categorieën:

  • Restaurant (nieuw sinds 2018)
  • Verblijfsaccommodatie
  • Meeting locatie
  • Attractie

De meest opvallende duurzame aanpassingen bij De Frietboetiek zijn:

  • Elektrisch oplaadpunt voor fietsen
  • Elektrische fietsen voor vast personeel
  • Gebruik van streekprodukten
  • Seizoensgebonden en lokale suggesties op de menukaart
  • Ruim vegetarisch aanbod van zowel gerechten als snacks
  • Samenwerking met duurzame leveranciers
  • Aanvaarden van ecocheques als betaalmiddel
  • Aanbieden van onze eigen herbruikbare tas om bestellingen in mee naar huis te nemen
  • Alleen nog maar kartonnen bakjes en papieren zakken om gerechten in in te pakken. Geen gebruik meer van plastiek bakjes en zakjes.
  • Aanbieden van de restorestjesdoosjes: initiatief van gemeente Oudsbergen ism de lokale horecazaken. Zo om te vermijden dat er voedsel verloren gaat. Met deze restorestjesdoosjes neemt de klant de eventuele overschotjes mee naar huis
  • Opleiding ‘Fietsambassadeurschap’ gevolgd bij toerisme Limburg. Dit ter promotie van niet alleen fietstoerisme maar ook extra aandacht voor lokale gerechten en drankjes.
  • Offertes en facturen zo veel mogelijk digitaal en niet meer per post of op papier Er wordt zo weinig mogelijk geprint
  • Er wordt enkel milieuvriendelijk geproduceerd chloorvrij papier gebruikt
  • Zonnepanelen
  • Maandelijkse registratie van energie en water Energie-efficiënte vaatwasmachines 
  • Regenwaterrecuperatie 
  • Strikte afvalscheiding 
  • Gebruik van LED- en spaarlampen met bewegingssensor 
  • Gebruik van biologisch afbreekbare zepen en ecovriendelijke schoonmaakproducten 
  • Respecteren van doseringsvoorschriften wat betreft het gebruik van schoonmaakmiddelen 
  • Gebruik van microvezeldoekjes voor verantwoorde schoonmaak. Hierdoor wordt het gebruik van schoonmaakmiddelen drastisch verminderd